Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015
9:00 π.μ.

Το απόλυτο ΣΟΚ - Δείτε που πετούν τα άψυχα σώματα μετά την εκταφή στο νεκροταφείο Νέων Μουδανιών... [video]

tromaktiko1151.jpg
Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό καταγράφηκαν στο νεκροταφείο των Νέων Μουδανιών...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού "TV SUPER Chalkidiki" τα άψυχα σώματα μετά την εκταφή, παραμελούνται ακόμα και σε κάδους απορριμάτων!

Τα οστά νεκρών βρέθηκαν σε διάφορα σημεία γύρω από το νεκροταφείο και μετά από καταγγελίες των πολιτών το θέμα διερευνάται.

Εξίσου σοκαριστικές είναι και οι εικόνες εντός του νεκροταφείου, με οστά, ρούχα και αντικείμενα των νεκρών να βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο, ύστερα από απόφαση εκταφής που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Προποντιδας.

Η απόφαση αυτή αφορά το ειδικό τέλος που θα πρέπει να καταβάλλουν στο Δήμο οι δημότες (10 ευρώ το έτος), ενώ για μη δημότες το "τέλος ταφής" είναι της τάξεως των 1.000 ευρώ!

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "TV SUPER Chalkidiki":ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Βρόμικα παιχνίδια στην υπόθεση Άννυ – Τι κοινό έχουν Μπεν- Άλεξ- Άννυ;

tromaktiko1153.jpg
Ποιο και τίνων παιχνίδι παίζει η «παρέα», η οποία μετά τον ενταφιασμό της υπόθεσης Άλεξ (Βέροια) ανέλαβε να διαλευκάνει την υπόθεση (δήθεν;) τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον φερόμενο ως πατέρα της σε υπόγειο του κέντρου της Αθήνας;

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads