Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015
9:00 π.μ.

Mήνυση εναντίον του Στουρνάρα καταθέτει η Ραχήλ Μακρή

tromaktiko1255.jpg
Την σκυτάλη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρα η Ραχήλ Μακρη, η οποία...
προτίθεται να καταθέσει την Πέμπτη, το πρωϊ στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη μήνυση εναντίον του κ. Στουρνάρα, κατηγορώντας τον ότι προωθεί το...Grexit και ότι με δηλώσεις του διασαλεύει το δημοκρατικό πολίτευμα.

Όπως αναφέρει tovima.gr,  με ένα ανεξήγητο πολιτικό παροξυσμό, όπως το χαρακτήρισαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, με παραπομπές σε ... ταγματασφαλίτες, η κυρία Μακρή  εξέδωσε αργά το μεσημέρι ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στον κ. Στουρνάρα ότι... «οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν»και ζητεί από τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου εκ μέρους του κ. Στουρνάρα στο σύνολο των δηλώσεών του που «διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού».

Την Ραχήλ Μακρή, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωσή της ενόχλησαν οι θέσεις- όπως σημειώνει και στην ανακοίνωσή της- του κ. Στουρνάρα ότι «η αποτυχία ενός deal θα οδηγήσει σε χρεοκοπία και Gretix». Με τις θέσεις αυτές όπως αναφέρει «ούτε στην ανάσχεση της εκροής καταθέσεων συμβάλει, ούτε στην ηρεμία στο τραπεζικό σύστημα προάγει, αλλά αντίθετα δύναται να θεωρηθεί ότι προκαλεί αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads