Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015
9:00 π.μ.

Πάτρα: Τον έπιασε στο facebook να την απατά

808f.jpg
Μια ανάσα πριν από το λουκέτο έχει φτάσει γνωστή επιχείρηση της Πάτρας η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και της αναψυχής προσφέροντας  ξεχωριστές γεύσεις.
Αιτία του κακού δεν είναι η οικονομική κρίση και η αδυναμία της επιχείρησης να αντεπεξέλθει  στις υποχρεώσεις της, αλλά ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της οποίας ο άντρας του ζευγαριού έχασε τα μυαλά του για καλλίγραμμη νεαρή.
Το μυστικό του και τα όσα σχεδίαζε  αποκαλύφθηκαν τυχαία από τη σύντροφο και συνέταιρό του όταν αυτή επέστρεψε μια ημέρα νωρίτερα από την ιδιαίτερη πατρίδας της και βρήκε ανοιχτό τον υπολογιστή του «άντρα» της στη σελίδα fb που διατηρεί και στην οποία έκπληκτη διάβασε όλους τους διαλόγους αλλά και την γνωστοποίηση στη γυναίκα που μέσω διαδικτύου τον είχε ξετρελάνει, πως θα χωρίσει και κάνει σχέδια για να ζήσουνε μαζί.
Στο υλικό που έκανε την σύντροφο του ερωτύλου πατρινού να βγει από τα ρούχα της υπήρχαν και φωτογραφίες οι οποίες τον έδειχναν σε προσωπικές στιγμές με το διαδικτυακό αντικείμενο του πόθου του οι οποίες προήρχοντο από συνάντηση μαζί της σε ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε περιοχή κοντά στην Πάτρα.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Κόσμος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads