Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015
9:00 μ.μ.

Πως θα κάνεις το κρέας σου απίστευτα μαλακό

tromaktiko.JPG
Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα.

Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό.

Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads