Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015
9:00 π.μ.

ΡΟΥΚΕΤΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Σκόπιμο το Σαμποτάζ στην Ελληνική Οικονομία

tromaktiko594%2BJun.%2B20%2B18.55.jpg
Την σκοπιμότητα του σαμποτάζ στην Ελληνική...
οικονομία έτσι ώστε να αποτελεί μονόδρομο για την κυβέρνηση η υποταγή στο νέο μνημόνιο, αποκαλύπτει ο Αμερικανός εκδότης, Jon Utley (American Conservative magazine and a prominent antiwar activist) μιλώντας στο Spoutnik. Αποκαλύπτοντας παράλληλα την δολιότητα των κινήσεων της Γερμανίας, την ίδια ώρα που η καγκελάριος, Μέρκελ παρουσιάζεται ως μέγιστη βοηθός μας στη «σωτηρία».

«H γερμανική κυβέρνηση εξέφρασε το φόβο ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να βρεθεί πιο κοντά σε Ρωσία και Κίνα, αν αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, Αν τελικά φύγει από το μπλοκ των 27 εθνών της ΕΕ. Οι Γερμανοί θα σώσουν την Ελλάδα στο τέλος, επειδή δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Utley.

Και συνέχισε: «Στην Ε.Ε. φοβούνται ότι η ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, υπό την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε να δημιουργήσει κοινό μέτωπο με άλλες χώρες μη μέλη της ΕΕ και της σφαίρας επιρροής των ΗΠΑ. Και γι’ αυτό τον λόγο, οι ευρωπαϊκές αρχές σκόπιμα σαμποτάρουν την ελληνική οικονομία, και την ωθούν σε νέα ύφεση, με σκοπό να υπονομεύσουν την υποστήριξη για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Και στο τέλος των δηλώσεων του έριξε ακόμα μια αποκαλυπτική ρουκέτα: «Η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι «αλλαγή καθεστώτος», για να ανέβει μια άλλη κυβέρνηση που θα την κάνουν ό, τι θέλουν».

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads