Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015
9:00 π.μ.

Σοκάρει η φρικτή δολοφονία μάνας και κόρης...

tromaktiko1156.jpg
Οι σοροί μιας Ρωσίδας και της έφηβης κόρης της...
βρέθηκαν διαμελισμένες στην πόλη Τιχουάνα, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε το πολιτειακό υπουργείο Δικαιοσύνης στη Μπάχα Καλιφόρνια, ενώ αξιωματούχος δήλωσε πως η δεύτερη κόρη της γυναίκας ομολόγησε πως εκείνη διέπραξε τους φόνους τους.


Ασφυξία ήταν η αιτία θανάτου, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ στη συνέχεια διαμελίστηκαν. Το κίνητρο πίσω από τους φόνους δεν είναι ακόμη σαφές, δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης της πολιτείας Μπάχα Καλιφόρνια, ο Χοσέ Μαρία Γκονσάλες.

Παράλληλα, στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, ανέφερε πως η 19χρονη κόρη της 45χρονης ομολόγησε ότι διέπραξε τις δολοφονίες και έχει τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία. Δεν της έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες και γίνονται εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας της νεαρής, πρόσθεσε το ίδιο στέλεχος.

Τέλος, και οι δύο κόρες, που είχαν γεννηθεί στο Μεξικό, είχαν πάρει τη ρωσική υπηκοότητα, πρόσθεσε. Ο πατέρας, ένας προπονητής στίβου, διαζευγμένος από τη μητέρα, πρόκειται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, ανέφερε ο Γκονσάλες.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads