Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015
9:00 μ.μ.

Τσίπρας: Αν έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία θα σηκώσουμε το βάρος

tromaktiko.jpg
Μήνυμα για συμβιβασμό στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συνεργάτες του στη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου, τονίζοντας όμως ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πει όχι αν η Ευρώπη επιθυμεί την υποτέλεια...


«Ξεχάστε κάθε σκέψη για εκλογές και δημοψήφισμα. Η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί της και άνετη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε για να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν μια εύκολη υπόθεση», φέρεται να είπε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας πως οι αποφάσεις, όσο δύσκολες και αν είναι, ανήκουν στην κυβέρνηση».

Όπως ανέφεραν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «αν υπάρξει μια βιώσιμη συμφωνία, όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός η κυβέρνηση θα σηκώσει το βάρος γιατί μόνο της κριτήριο είναι η έξοδος από την κρίση και από τα μνημόνια της υποτέλειας.
Αν η Ευρώπη επιθυμεί το διχασμό και τη συνέχεια της υποτέλειας, πάλι εμείς, θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να αρνηθούμε, θα πούμε το μεγάλο όχι και θα δώσουμε τη μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική μας κυριαρχία».
Πηγή

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads