Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015
9:00 μ.μ.

Τα παιδιά είναι σαν τον καφέ, αν ξεχαστείς λίγο φούσκωσε και κάηκε - Προσοχή λοιπόν...

tromaktiko1266.jpg
Αγαπητό tromaktiko,
άλλη μια σχολική χρονιά τελείωσε με το καλό...
έτσι λοιπόν τα παιδιά βρίσκουν όσο χρόνο θέλουν για παιχνίδι και ανεμελιά. Θα ήθελα εγώ προσωπικά να παρακαλέσω όλους τους φίλους & τις φίλες  οδηγούς η προσοχή μας από εδώ και πέρα να είναι αυξημένη , και όσο μπορούμε να ελαττώνουμε ταχύτητα εντός πόλης. Τα παιδιά είναι σαν τον καφέ, αν ξεχαστείς λίγο φούσκωσε και κάηκε.

Ποτέ δεν ξέρεις πίσω από κάποιο σταθμευμένο αυτοκίνητο , αν θα σου πεταχτεί ένα μικρο παιδί , ποτέ δεν ξέρεις αν σε μια παρέα που περπατά στο πεζοδρόμιο , δεν θα σπρώξει ο φίλος τον φίλο για κάποιο λόγο ακόμα και στα αστεία , και θα βρεθεί μέσα στο δρόμο.

Ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις ένα παιδί επάνω σε ποδήλατο και τι μπορεί να κάνει , ποτέ δεν ξέρεις πως ένα παιδί έχει την εντύπωση οτι περνάει τον δρόμο απέναντι αλλά , δεν υπολόγισε, (δεν γνωρίζει)  την μηχανή που ελίσσεται μέσα απο την κίνηση , και μπορεί να συμβεί το μοιραίο. Γι' αυτό θερμή παράκληση σε όλους!

Ας προστατεύσουμε τα παιδιά. Η αίσθηση κινδύνου που έχουν τα παιδιά δεν είναι ίση με των ενηλίκων. Λίγο προσοχή! Λίγο προσοχή από όλους μας μέσα στην πόλη, και όλα θα πάνε καλά !

Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο...

Αναγνώστης

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας tromaktikos@gmail.com

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads