Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015
9:00 μ.μ.

''Με τον Διονύση σκεφτήκαμε την υιοθεσία''

tromaktiko1065.jpg
Τη σκέψη της υιοθεσίας εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή, μιλώντας για το γάμο με τον Διονύση Σχοινά και για τον 16χρονο γιο τους, Δημήτρη, ο οποίος ήρθε στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση...

«Όταν παντρευτήκαμε, θέλαμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Όταν διαπιστώθηκε μια επιπλοκή σε μένα, πήραμε την απόφαση να υιοθετήσουμε. Ο Δημήτρης, όμως, αποφάσισε να μας ευλογήσει με τον ερχομό του και, έτσι, έσβησε κάθε σκέψη που αφορούσε οτιδήποτε άλλο εκτός από εκείνον», αναφέρει, στο περιοδικό «Hello», η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Καίτη αποκαλύπτει τι της είπε ο Διονύσης όταν ο γιατρός την ενημέρωσε ότι θα πρέπει να κάνει εξωσωματική αν θέλει να αποκτήσει παιδί: «τηλεφώνησα στον Διονύση για να του το ανακοινώσω κι εκείνος, τρελός από αγωνία, με ρώτησε: "θα πονέσεις; Αν ναι, ούτε να το σκεφτείς! Ας μην κάνουμε παιδιά, εγώ εσένα θέλω!". Πόσοι άντρες θα είχαν αυτό το μεγαλείο ψυχής να στηρίξουν με τέτοια λόγια τη σύντροφό τους; Θα τα θυμάμαι σε όλη μου η ζωή».

«Αυτό το παιδί, από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθε στη ζωή μας, μόνο χαρές μας έχει δώσει και οι στιγμές μαζί του μετράνε εκατομμύρια πολύτιμες στιγμές ευτυχίας», λέει η τραγουδίστρια για τον 16χρονο γιο της, ενώ τονίζει πως εκείνη είναι η αυστηρή και ο Διονύσης ο «κολλητός» του, αλλά και δηλώνει έτοιμη να... γνωρίσει την κοπέλα του Δημήτρη!

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads