Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Yπόθεση που συγκλονίζει: Έβαλαν 12χρονη να συνευρεθεί με πάνω από 60 άνδρες!

tromaktiko424%2BMay.%2B20%2B17.14.jpg
Με περισσότερους από 60 άνδρες έκανε...
σ... ένα κορίτσι περίπου 12 χρονών, θύμα κυκλώματος παιδικής εκμετάλλευσης, στη Βρετανία. Οι δράστες, που έβαλαν στο στόχαστρό τους την 12χρονη και άλλο ένα κορίτσι, εκμεταλλεύτηκαν σε τέτοιο βαθμό το γεγονός ήταν αδύναμες και ευάλωτες, που οι δύο τους νόμιζα πως η κακοποίηση είναι κάτι... φυσιολογικό!

Έντεκα άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου για την υπόθεση αυτή. Τα δύο κορίτσια προέρχονταν από προβληματικά περιβάλλοντα και ήθελαν να νιώθουν «μεγάλες» όταν οι δράστες τις προσέγγισαν. Για τις πράξεις τους σε βάρος των δύο παιδιών αντιμετωπίζουν σήμερα 49 κατηγορίες για αδικήματα που τελέστηκαν από το 2006 έως το 2012.

Μεταξύ των κατηγοριών περιλαμβάνονται: πολλαπλός βιασμός παιδιού κάτω των 13, παιδική πορνεία και νάρκωση κοριτσιού με σκοπό να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις. Από τις 49 κατηγορίες οι 45 αφορούν αδικήματα σε βάρος του ενός κοριτσιού  και οι 4 σε βάρος του δεύτερου κοριτσιού.

«Η υπόθεση αφορά σε... εκμετάλλευση παιδιού σε τεράστια κλίμακα. Αφορά δύο κορίτσια που κακοποιήθηκαν σε... σε ηλικία 12 και 13 ετών», είπε ο εισαγγελέας ξεκινώντας την τοποθέτησή του. «Τα δύο κορίτσια προέρχονταν από ασταθή περιβάλλοντα και ήταν έτσι οι τέλειοι στόχοι. Αναζητούσαν προσοχή, κάτι να τις ενθουσιάσει. Αναζητούσαν κάπου να χαλαρώνουν, μακριά από το σχολείο και τα σπίτια τους. Ήθελαν να νιώθουν πως μεγάλωσαν και πως τις φρόντιζαν. Ήταν εύκολο θήραμα», πρόσθεσε.

Οι δράστες προσέγγισαν τα κορίτσια γεμίζοντάς τα δώρα και κερδίζοντας έτσι τη φιλία τους: αλκοόλ, DVD, φαγητό και κατά καιρούς ναρκωτικά ήταν η δική τους «προσφορά» σε αυτή την απίστευτη «συναλλαγή». «Μόλις κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους, τις κακοποιούσαν σε....», συμπλήρωσε επισημαίνοντας πως «εκείνο τον καιρό διαστρεβλώθηκε πλήρως η κρίση των κοριτσιών για το τι ήταν σωστό και νόμιζαν πως αυτά που τους έτυχαν ήταν φυσιολογικά.

«Αναφέρονταν σε αυτούς τους άνδρες σαν να είναι τα αγόρια τους. Και 'πασάρονταν' από άνδρα σε άνδρα- μερικές φορές ακόμα και καθημερινά. Η έκταση του αδικήματος είναι τρομακτική. Εκτιμάται πως η «Α» είχε κάνει σε... με περίπου 60 άνδρες- σχεδόν όλοι Ασιάτες», συνέχισε.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads