Τρίτη, 26 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος ήταν ο περιβόητος φαρσέρ Φουσέκης; [video]

%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%
Ασφαλώς, το όνομα ή καλύτερα «προσωνύμιο» 'Φουσέκης' δεν είναι το αληθινό του περιβόητου φαρσέρ...
Πιθανολογείται, ωστόσο, ότι το όνομά του είναι «Νίκος», γεγονός το οποίο διαπιστώνεται από τη συχνή επανάληψη του παραπάνω ονόματος στις φάρσες του (βλ. Νίκος Κορόμπος, Νίκος Ματζαπλώκος, Νίκος Τσουτσοπουλάκης, Νίκος Κάλαντας, Νίκος Καβουρδούκος, Νίκος Κούκος, Νίκος Ματσαμπούκας). Πιθανότατα, ο Φουσέκης χρησιμοποίησε το όνομα «Νίκος», προκειμένου να διευκολυνθεί κατά την εκτέλεση των φαρσών του. Είναι πιο εύκολο να σε αποκαλούν με το βαφτιστικό σου όνομα!

Η καταγωγή του, απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε, είναι από την Αθήνα, καθώς ο Φουσέκης λ. χ. στη φάρσα με την πιτσαρία, δίνει διεύθυνση στα Σεπόλια, ενώ η πιτσαρία πάλι βρίσκεται στη γύρω περιοχή.

Όσον αφορά στο μορφωτικό του επίπεδο, έχουμε να πούμε ότι ο Φουσέκης απλά είναι πανέξυπνος. Ίσως και στο σχολείο να ήταν πειραχτήρι, όμως, όπως αποδεικνύει το λεξιλόγιό του, έχει και κάποιες ακαδημαϊκές καταβολές. Ξέρει, όμως, και Ρώσικα, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται στη φάρσα με την πίτσα!

Τέλος, ο Φουσέκης έχει τρελές γνώσεις σχετικές με τηλεπικοινωνίες, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από την τρομερή τζετ- σετ φάρσα με τον «υποβρύχιο Τρίτων». Η τελευταία, εξάλλου, αποδεικνύει ότι έχει υπηρετήσει στο Ναυτικό.hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads