Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015
9:00 μ.μ.

Εκπληκτικό βίντεο: "Διαστημικό" riding με τον Dupont στο ηφαίστειο της Νισύρου [video]

tromaktiko357.jpg
"Για ακόμη μια φορά, είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω ένα μέρος που δεν πίστευα ότι υπάρχει πάνω στη γη, ένα μέρος εξωπραγματικό. Κίτρινο έδαφος, τρύπες που κοχλάζουν, καυτό νερό και...
ηφαιστειακοί κρατήρες, όπως ακριβώς ο πλανήτης Αφροδίτη που πήρε το όνομά του από τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς".

Αυτά ήταν τα λόγια του Julien Dupont για την Νίσυρο που αποτέλεσε και το τερέν για την Trial-X μοτοσυκλέτα του.

Η αρχή έγινε πριν από δύο χρόνια στο σεληνιακό τοπίο του Σαρακήνικου, και για το 2015 σειρά είχε το ηφαιστειακό νησί των Δωδεκανήσων.

Μαγεμένος από το εντυπωσιακό σκηνικό στην παραλία του Σαρακήνικου της Μήλου όπου βρέθηκε και πραγματοποίησε μερικά από τα γνωστά του κόλπα πριν από δύο χρόνια, ο 35χρονος Γάλλος αθλητής επέστρεψε στη χώρα μας για να βρει τον επόμενο σταθμό στο μοναδικό του 'ταξίδι στο διάστημα'.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό:
Η Νίσυρος είναι το νεότερο από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας. Το εγχείρημα του Dupon διοργανώθηκε από τη Red Bull με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Νισυρίων.

"Οι αναθυμιάσεις γίνονταν όλο και πιο έντονες καθώς πλησίαζα στον κρατήρα του ηφαιστείου με τη μοτοσυκλέτα μου, νιώθοντας έτσι τη ζέστη και την ενέργεια αυτού του τόπου" περιγράφει ο κορυφαίος αναβάτης.

"Πάντα επιδιώκω να εξερευνώ άγνωστα μέρη και να πραγματοποιώ τα όνειρά μου" εξομολογείται ο Γάλλος rider, έχοντας δοκιμάσει το trial του στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, από τις φαβέλες του Ρίο μέχρι τη Millenium Bridge του Λονδίνου και από το λούνα παρκ La Feria de Chapultepec στην Πόλη του Μεξικού στο ηφαιστειακό σκηνικό της Νίσυρου.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads