Σάββατο, 23 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Αυτός είναι ο... Mr. Quizdom! [photos]

tromaktiko465%2BMay.%2B23%2B17.38.jpg
Το όνομά του είναι Τριαντάφυλλος... Ξυλούρης, έχει καταγωγή (όπως εύλογα… φανταστήκατε εξαιτίας του επιθέτου του) από την Κρήτη, είναι μόλις 30 ετών κι έχει καταφέρει να εθίσει περισσότερους από 1.000.000 χρήστες στον κόσμο του Quizdom.
ksilouris2.jpg

Ένας νέος επιχειρεί στην Ελλάδα της κρίσης και τα καταφέρνει. Αυτή η φράση θα μπορούσε να συνοψίσει την ιστορία του Τριαντάφυλλου, ο οποίος βαρέθηκε τα μαθηματικά και αποφάσισε να κάνει κάτι δικό του. Κάτι που βέβαια ήξερε πως θα γίνει από τα 14 του χρόνια, όταν και πούλησε το πρώτο παιχνίδι που δημιούργησε.

ksilouris3.jpg

Για όσους δεν γνωρίζουν το Quizdom που έχει κάνει… πάταγο, να σημειώσουμε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι ερωτήσεων σε κινητά iOS και Android. Μία ερώτηση, τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Πως τότε, κάτι τόσο απλό κατάφερε να διαγράψει μία τόσο εντυπωσιακή πορεία και να γίνει σημείο αναφοράς;

ksilouris1.jpg

Με πολύ απλά λόγια μας εξήγησε την συνταγή της επιτυχίας του ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Μία συνάντηση που ξεκίνησε με μία ανακουφιστική ηλιοφάνεια και ολοκληρώθηκε με μία ακατανόητη καταιγίδα.

Η πραγματική “καταιγίδα” ωστόσο, ήταν ο Τριαντάφυλλος. Κι αυτό γιατί σαν… σωστός μαθηματικός, εξιστορούσε το προσωπικό του, απόλυτο success story, σαν να σου λέει πως 1+1=2!

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads