Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

MONAΔΙΚΟ: Δείτε πως ο Δερματολόγος κος Αγγελιδης Στέλιος καταστρέφει τα λιποκύτταρα!

tromaktiko.jpg
Με μία επαναστατική μέθοδο και σύμμαχο τον "λιποκαταστροφέα" καταστρέφει τα λιποκύτταρα και σας κάνει να χάσετε – χωρίς νυστέρι από 2 έως 6 πόντους τοπικού πάχους ανά συνεδρία...
Η Αμερικάνικη μέθοδος τώρα και στην Ελλάδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ιατρείο του δερματολόγου Στέλιου  Αγγελίδη.

Μάθετε τα πάντα για το Vaser Shape που έφτασε στη χώρα μας και έχει στόχο να μας χαρίσει σώμα όμορφο και κυρίως υγιές.

Το πιο σύγχρονο και ασφαλές μηχάνημα που θα αφαιρέσει το περιττό λίπος και θα σχηματίσει το σώμα σε ιδανικές αναλογίες ανώδυνα και μόνιμα, με εμφανή τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!

Ο Δερματολογος Στέλιος Αγγελίδης μας εξηγεί τη μέθοδο όπου χάνεις από 2-6 πόντους σε κάθε συνεδρία με τη... μαγική δράση του Vaser Shape!

"Λιποκαταστροφέας". Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι.
Κατά αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας, εφαρμόζεται η απόλυτη θεραπεία για το τοπικό πάχος- καταστροφή λιποκυττάρων, το VASER SHAPE.
Το Vaser Shapeείναι μέθοδος μη επεμβατική, μη χειρουργική, δίχως ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο στην υγεία του ασθενούς, όσο και στην τοπική αισθητική της προβληματικής περιοχής.


ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
Οι χρόνιες κλινικές μελέτες καθώς και η έγκριση του FDA(Αμερικανικός Οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων) καθιστούν τη μέθοδο απόλυτα ασφαλή.

Το VaserShape χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη κεφαλήμε ειδικής πολλαπλής μεταβλητής συχνότητας υπερήχους, που επικεντρώνει τη δράση επί του υπό θεραπεία ιστού, αφήνοντας άθικτες τις γειτονικές δομές. Η μεταβλητή πίεση των υπερήχων παράγει μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, αυξάνοντας έτσι την ενδολιποκυτταρική πίεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διάσπαση των κυτταρικών μεμβρανών, και επακόλουθη μηχανική λύση των λιποκυττάρων.

Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων (κυρίως γλυκερολη και ελεύθερα λιπαρά οξέα) μεταφέρονται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος, όπου και αποβάλλεται από τα ούρα.

Μια βδομάδα μετά την κυρίως θεραπεία ακολουθεί λεμφικό μασάζ με υπερήχους (επιπλέον ειδική κεφαλή του μηχανήματος), που βοηθά στην αποβολή των κυτταρικών μεμβρανών και υπολειμμάτων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία. 
Υπάρχουν προσαρμοσμένα πρωτόκολλα που εγγυώνται αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι το ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο. Παρέχει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, διεγείροντας τη φυσική διαδικασία του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Τι πετυχαίνει:
Μείωση τοπικού πάχους
Μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία
Μείωση αριθμού λιποκυττάρων (καταστροφή) και όχι απλή συρρίκνωση τους
Άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα
Λιπογλυπτική σώματος - Βελτίωση περιγράμματος
Μείωση - βελτίωση κυτταρίτιδας (Βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
Αύξηση της θερμοκρασίας του συνδετικού ιστού, καταστροφή λιποκυττάρων - ανακατανομή λίπους, αύξηση τοπικής κυκλοφορίας του αίματος).

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ToVaser Shapeείναι η αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους.
(Η δίαιτα και η άσκηση από μόνες τους δεν επαρκούν).

Η μέθοδος είναι η ενδεικνυόμενη θεραπεία για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος.

vaser-03.jpg

Πριν από την κυρίως θεραπεία προηγείται ειδικός διαγνωστικός έλεγχος υπερήχων, που μέσω ειδικού αλγόριθμου, επιλέγει το εξατομικευμένο πρόγραμμα  για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους(αλλά και της κυτταρίτιδας), καθώς και τον ενδεικνυόμενο αριθμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Για καλύτερα αποτελέσματα σε όλη τη διαδικασία, ο ασθενής θα πρέπει να πίνει ικανοποιητική ποσότητα νερού την ημέρα και να ακολουθεί υγιεινή διατροφή και μέτριας έντασης σωματικής άσκηση.

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 90, Αθήνα
info@narcissusangelidis.gr
Τ. 210 77 011 86

Βρείτε μας στο Facebook www.narcissusangelidis.gr

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads