Κυριακή, 10 Μαΐου 2015
9:00 μ.μ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με δυο MLS IQTalk Designs Kiwi Slice αξίας 398€! Like και διεκδικήστε τα...

mls%2Bdiagonismos_kiwi_tromaktiko.pngΟ πρώτος διαγωνισμός για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι, έχει γεύση από... Kiwi! To tromaktiko και η MLS σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 καλοκαιρινά Smartphones MLS IQTalk Designs Kiwi Slice συνολικής αξίας 398€! 

Δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε τα απόλυτα κινητά τηλέφωνα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ πιο κάτω:


Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πρέπει:
1) Να κάνετε like στις σελίδες μας στο facebook 
ΕΔΩ και ΕΔΩ

2) Να κάνετε share στα Κοινωνικά δίκτυα που διατηρείτε λογαριασμό από τα tabs που θα βρείτε στο κάτω μέρος της ανάρτησης.

like_tromaktiko.png

3) Να συμπληρώσετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας στην φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω:
 


*Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε και τα 3 πιο πάνω βήματα. 

Διάρκεια Διαγωνισμού:

  • Ο διαγωνισμός ξεκινάει από την Πέμπτη 07/05/2015 στις 20:00μμ και θα τελειώσει στις 15/05/2015 και ώρα 12:00μμ. 
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα με σχετικό ποστ, αλλά και με email ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει. 
  • Τα δώρα θα αποσταλούν στους νικητές μαζί με την εγγύηση με courier χωρίς καμία χρέωση σε περίπτωση που βρίσκονται στην Περιφέρεια, ενώ σε περίπτωση που ο/οι τυχεροί είναι από την Αθήνα θα το/τα παραλάβουν από το κατάστημα της MLS.
Δείτε περισσότερα για το μοντέλο του διαγωνισμού μας εδώ:
Η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών είναι άσπρα και μαύρα! Θα φορούσατε ΜΟΝΟ άσπρα και μαύρα ρούχα; Γιατί τότε τα κινητά μας να είναι ΜΟΝΟ άσπρα και μαύρα; Όταν μπορούν να έχουν εικόνες, σχέδια, χρώματα ή και κείμενα και να μας αντιπροσωπεύουν! Η MLS σχεδιάζει μοναδικά κινητά για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει! Επέλεξε από μια πλούσια συλλογή χρωμάτων και σχεδίων το κινητό που σε εκφράζει. Σίγουρα υπάρχει ένα MLS iQTalk που σχεδιάστηκε για σένα!Αυτό που δίνει ταυτότητα στο MLS iQTalk® Designs FP, είναι η μοναδική λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, που προσδίδει μέγιστη ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του. Πλέον, τα προσωπικά δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό όπως μηνύματα, προσωπικές φωτογραφίες, emails, κωδικοί internet-banking είναι απόλυτα προστατευμένα και προσβάσιμα μόνο από τον ιδιοκτήτη του MLS iQTalk® Designs FP. Ταυτόχρονα είναι το πρώτο τηλέφωνο της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Η MAIC απλά με το άνοιγμα του MLS iQTalk® Designs FP, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης από όσες έχει στο κινητό του.

mls_kiwi_tromaktiko.png
Τα ΔΩΡΑ είναι μια χορηγία της εταιρίας MLS

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads