Κυριακή, 24 Μαΐου 2015
9:00 μ.μ.

Απομακρυσμένο log out από το Facebook

tromaktiko472%2BMay.%2B24%2B16.30.jpg
Αν ξυπνήσεις το πρωί και τo relationship status...
στο Facebook έχει αλλάξει από "σε σχέση" σε "η κατάσταση είναι περίπλοκη", είχες ξεχάσει να κάνεις Log Out! Και αυτό είναι το λιγότερο που μπορείς να πάθεις!

Γιατί να το κάνετε:

Γιατί μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει το κινητό ενός φίλου, τον υπολογιστή του χώρου εργασίας σας ή ενός internet café για να συνδεθείτε στο Facebook και να έχετε ξεχάσει να αποσυνδεθείτε.

Εκτός του ότι έχετε αφήσει σε κοινή θέα τα προσωπικά σας μηνύματα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποιος να ποστάρει στη σελίδα σας κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση ή να μπλοκάρει τον λογαριασμό σας και να μην μπορείτε να ξανασυνδεθείτε.

Τι θα χρειαστείτε:

Ένα λογαριασμό στο Facebook

Μια συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης στο internet

5 λεπτά από το χρόνο σας

Η διαδικασία

Μπείτε στη σελίδα του Facebook.

Πατήστε πάνω δεξιά στο βελάκι και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Στη δεξιά στήλη, πατήστε Ασφάλεια.

Πατήστε Από που Συνδέεστε.

Βρείτε τη σύνδεση που θέλετε να τερματίσετε και πατήστε Τερματισμός δραστηριότητας.

Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε Τερματισμός όλης της δραστηριότητας.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads