Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Νικόλαος Κοκλώνης@Fortune Greece List

tromaktiko379%2BMay.%2B06%2B16.22.jpg
Ο Νικόλαος Κοκλώνης, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Airfasttickets, βρίσκεται στην τρίτη θέση της... λίστας με τους 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, οι οποίοι με κοινά χαρακτηριστικά την καινοτομία, την εξωστρέφεια και το ταλέντο, αψηφούν την κρίση και διακρίνονται στην Ελλάδα για το 2014 σύμφωνα με την ανανεωμένη λίστα τουFortuneGreece- http://www.fortunegreece.com/employee-list/nea-lista-40-40-1/id/3/.

Η Airfasttickets, ξεκινώντας από μια ιδέα που «γεννήθηκε» εν πτήση και σχεδιάστηκε σε μια χαρτοπετσέτα από τον Νικόλαο Κοκλώνη, ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια στον Πειραιά με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη και κατάφερενα γίνει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά των online τουριστικών κρατήσεων. Το 2013 είχε καθαρά έσοδα 30.000.000 ευρώ, με τα κέρδη EBITDA να κινούνται στα επίπεδα των 2.000.000 ευρώ, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2014 παρουσίασε αύξηση πωλήσεων που πλησίασε το 2.000%.Πέραν του γραφείου στον Πειραιά, η Airfastticketsδιαθέτει παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως οι Η.Π.Α,η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο,η Τουρκία, το Χόνγκ Κόνγκ και η Πολωνία, ενώ το αναπτυξιακό πλάνο περιέχει και άλλες χώρες δραστηριοποίησης, όπως η Λατινική Αμερική, η Ρωσία, η Γαλλία, η Μέση Ανατολή και η Νότιος Αφρική.

Η εταιρία,που ενσαρκώνει το όραμα του ιδρυτή τηςγια τον τουρισμό, έχει ως στόχο να βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύσσεισυνεχώς νέα μέσα για την προσέλκυση πελατών, αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού. Είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της σε οικονομικές τιμές.

ΟΠρόεδρος και Ιδρυτής της Airfasttickets, Νικόλαος Κοκλώνης, δήλωσε σχετικά: «Το ότι το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα τουFortuneGreeceμε τους 40 νέους επιχειρηματίες που καινοτομούν και διακρίνονται στην Ελλάδα το 2014 με τιμά ιδιαίτερα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας όλων μας στην Airfasttickets, καθώς ακολουθούμε αναπόσπαστα την ίδια φιλοσοφία από την ίδρυσή της:σημαντικό μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας είναι να κατανοήσουμε και να εξερευνήσουμε τον τεράστιο και εκπληκτικό κόσμο που ζούμε και ότι το ιδανικό - το καταπληκτικό ταξίδι - είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της εμπειρίας. Με την παροχή άριστων υπηρεσιών κρατήσεων και ταξιδιών επιδιώκουμε να προσφέρουμε αυτή τημοναδική βιωματική εμπειρία στους πελάτες μας».

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads