Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Μητέρα της μικρής Άννυ: "Μας παρέσυρε ένας ψυχρός δολοφόνος!"

tromaktiko1%2B-%2BCopy.jpg
"Ψυχρό δολοφόνο" χαρακτηρίζει τον σύντροφο της η μητέρα της 4χρονης Άννυ στο... απολογητικό της υπόμνημα επιμένοντας ότι δεν γνώριζε για το φρικτό έγκλημα.

Η 25χρονη στο 8 σελίδων υπόμνημα της επιχειρεί να αντικρούσει το επιχείρημα ότι με την στάση της βοήθησε στην συγκάλυψη της σοκαριστικής υπόθεσης.

"Δεν ήξερα τιποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεοτητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού" ισχυρίζεται. Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το newsbeast φεύγοντας για τη Γερμανία είχε αφήσει τη μικρή στην μητέρα του συντρόφου της.
"Επαναλαμβάνω ότι εγώ το παιδι το άφησα για να πάει στη γιαγιά του, μητέρα του συγκατηγορουμενου μου όπως κι έγινε. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος " .

Η γυναίκα μιλά και για τις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας λέγοντας:

"Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς έρευνα η αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα ειναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ηταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πως λειτουργούσε έτσι αφού έβλεπε την αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιο να σφίγγει γύρω του" .

Αναφερόμενη στο ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία το οποίο έκαναν ενώ δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού υποστηρίζει ότι "τωρα εκ των υστέρων βλεπω ότι η επίσκεψη στη Βουλγαρία είχε εναν και μόνο σκοπό να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκι, δεν ξέρω πως αλλά όλα αυτό δείχνουν...".

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της 25χρονης κλήθηκαν ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου όλα τα δώσουν στοιχεία που γνωρίζουν για την υπόθεση.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads