Κυριακή, 24 Μαΐου 2015
9:00 μ.μ.

Κουίκ: Ενέργεια και ύδατα είναι απόλυτες κόκκινες γραμμές

tromaktiko472%2BMay.%2B24%2B14.11.jpg
"Ενέργεια και ύδατα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν τα εκχωρούν...
δεν τα πωλούν και τα κρατούν κάτω από την ασφαλή στρατηγική ομπρέλα του Κράτους.

Στην ιστορική Μονάδα της Πτολεμαΐδας, που πρώτη ηλεκτροδότησε την Ελλάδα, τα πράγματα θα γίνουν όπως τα έχουμε υποσχεθεί: Και θα επισκευαστεί ο Σταθμός 3 και θα προχωρήσει η δημιουργία του Σταθμού 5. Ήδη, έχει προχωρήσει τις διαδικασίες ο αρμόδιος Υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, τον οποίο εμπιστευόμαστε απόλυτα σε αυτό τον πολύ ευαίσθητο κυβερνητικό τομέα που διοικεί», δήλωσε ο Υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ με την λήξη της διήμερης επίσκεψης του στον νομό της Κοζάνης.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο των ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Κουίκ πρόσθεσε «βεβαίως δεν ξεχνάμε και τις προεκλογικές υποσχέσεις που έδωσαν, τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , όσο και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ως Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, για την θέσπιση ειδικού τιμολογίου ηλεκτροδότησης νοικοκυριών και επιχειρήσεων του νομού Κοζάνης».

«Διευκρινίζω, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι τα θέματα Ενέργειας και υδάτων είναι απόλυτες «κόκκινες γραμμές» για ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και σε καμία περίπτωση δεν εντάσσονται, στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων που γίνονται με τους θεσμικούς και τους ευρωπαϊκούς μας εταίρους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Επίσης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα υλοποίησης του προγράμματος άρδευσης από την βόρεια ζώνη του Πολύφυτου, κατέγραψε μείζονα προβλήματα της Περιφέρειας, όπως η φθίνουσα λειτουργική κατάσταση των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, η έλλειψη κάθετου οδικού άξονα από την Φλώρινα προς την Εγνατία Οδό και η αναβάθμιση της κτηνοτροφίας στην συγκεκριμένη Περιφέρεια, με κύριο στόχο τον πολλαπλασιασμό των ελληνικών φυλών αιγοπροβάτων, που θα προστατεύσει παράλληλα και την ελληνικότητα της φέτας.

Ο Υφυπουργός Επικρατείας συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους των ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας, που πρόκειται σύντομα να επαναλειτουργήσουν.

Τέλος, είχε μακρά σύσκεψη με Πολιτευτές και μέλη των Συντονιστικών των ΑΝΕΛ και από τους τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads