Τρίτη, 19 Μαΐου 2015
9:00 μ.μ.

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που έβαζαν "χέρι" στο ταμείο ταχυφαγείου στον Εύοσμο

tromaktiko674.jpg
"Χέρι " στο ταμείο ενός ταχυφαγείου στην περιοχή του Ευόσμου, έβαζαν δύο εργαζόμενες στην επιχείρηση, οι οποίες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας...

Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, ηλικίας 33 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για  υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθείσες ενεργώντας από κοινού και μόνο στις βάρδιες που εργάζονταν μαζί, δεν εξέδιδαν τις νόμιμες αποδείξεις στις παραγγελίες των πελατών και παρακρατούσαν τα χρηματικά ποσά για προσωπικό τους όφελος.

 Επιπλέον, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η παράνομη δράση τους, παραποιούσαν την κατάσταση απογραφής προϊόντων από την αποθήκη του καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το χρονικό διάστημα 16/17-05-2015 αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ λίγο πριν τη σύλληψή τους δεν εξέδωσαν αποδείξεις ποσού (120) ευρώ, το οποία σκόπευαν να υπεξαιρέσουν.

Στην κατοχή των δράστιδων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•             Το χρηματικό ποσό των (990) ευρώ καθώς και

•             (1) κατάσταση απογραφής προϊόντων από την αποθήκη του καταστήματος, του μηνός Απριλίου του 2015.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads