Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015
9:00 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπές, λαθραία τσιγάρα και ναρωκτικά σε Ημαθία, Πέλλα και Σέρρες

tromaktiko419.jpg
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Βέροια, δύο άτομα ηλικίας 39 και 51 ετών για κλοπή...
Ειδικότερα σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα μεταλλικές σχάρες όμβριων υδάτων, τις οποίες αφαίρεσαν νωρίτερα της ίδιας μέρας από περιοχές της Ημαθίας. Επιπλέον κατασχέθηκε και το όχημα που επέβαιναν ως μέσω μεταφοράς.

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, ένας 21χρονος, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 390 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία σκόπευε να διακινήσει στην ευρύτερη περιοχή. Επιπλέον κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας 45χρονος καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 38 γραμμαρίων.

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 18χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση, για παράβαση του Νόμου περί Παιγνίων.

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 43χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads