Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015
9:00 μ.μ.

Παράνομη και από το Εφετείο η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου σε κυπριακή εταιρεία

tromaktiko697.jpg
Την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία είχε αναγνωριστεί ως παράνομη η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του...
Κυπέλλου Ελλάδας από την ΕΠΟ σε κυπριακή εταιρεία επιβεβαίωσε και το Εφετείο.

Με ανακοίνωσή της για το θέμα η Forthnet τονίζει ότι "με την υπ. αριθμ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του, το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών".

ΜΕ την απόφαση, όπως αναφέρεται, αναγνωρίζεται "ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-2016, στην Κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων "Media Goal LTD".

"Μετά την έκδοση της ανωτέρω απόφασης του Εφετείου, αναμένουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ θα προβεί άμεσα σε όλες τις επιβαλλόμενες νόμιμες ενέργειες, διακόπτοντας άμεσα την παρανομία και προχωρώντας σε ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος με επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, ακολουθώντας αυτή τη φορά όλες τις νόμιμες διαδικασίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads