Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Νεαροί χρυσοδάκτυλοι ξάφρισαν τους συνεπιβάτες τους στο τρένο!

tromaktiko424%2BMay.%2B20%2B18.09.jpg
Όταν κατέβηκαν τους "τσίμπησε" η αστυνομία...
Δυο νεαροί Αλγερινοί μπήκαν στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, όχι για να πάνε σε κάποιο προορισμό, αλλά για να κλέψουν ότι μπορούσαν.

Από την Αθήνα μέχρι τη Θήβα κατάφεραν βάλουν στο χέρι.
Φορητό Η/Υ, διάφορα κοσμήματα, ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, τα οποία έκλεψαν από αποσκευές ενός 23χρονου και μιας 33χρονης, που ήταν στο χώρο του σκευοφύλακα.
Από το κυλικείο, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε τις εισπράξεις, καθώς και χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του υπαλλήλου που εργαζόταν σε αυτό.
Ένα πορτοφόλι, από έναν 58χρονο, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.
Επίσης προσπάθησαν να κλέψουν και τη τσάντα μιας 56χρονης, η οποία όμως τελευταία στιγμή τους κατάλαβε και την πήρε πίσω.

Οι νεαροί Αλγερινοί, ηλικίας 25 και 24 ετών, κατάλαβαν ότι τους πήραν χαμπάρι και έτσι αποφάσισαν να κατέβουν στο σταθμό της Θήβας.

Εκεί όμως τους περίμεναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν να έχουν στις αποσκευές τους πλήθος αντικειμένων και χρηματικό ποσό, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν και έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες.

FOTO-8.jpg

FOTO-2%281%29.JPG

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads