Σάββατο, 9 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της τραβεστί που συζούσε με τον παιδοκτόνο - Έβγαινε στη Συγγρού με μπότες και φούστα

tromaktiko389%2BMay.%2B09%2B17.56.jpg
Σοκ προκαλεί η εξομολόγηση της τραβεστί που επί 3 χρόνια συζούσε με τον 27χρονο...
H 'Asia, που μίλησε στην εφημερίδα "Αγορά", περιγράφει τον παιδοκτόνο με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κοινή τους ζωή. Λέει χαρακτηριστικά

"Όταν με χτυπούσε, γελούσε μετά .Ποτέ δεν μου είχε ζητήσει συγγνώμη. Με χτυπούσε και μετά μου έλεγε: Δώσε μου 20 ευρώ να πάρω τσιγάρα". Δεν γινόταν κάθε μέρα, βέβαια, γι'αυτό δεν έφευγα. Ελεγα μέσα μου ,ότι όπως όλες οι οικογένειες έχουν τα προβλήματά τους, έτσι κι εμείς".

Σε άλλο σημείο περιγράφει: "Ο Σάββας δούλευε ως ζιγκολό. Ποτέ δεν έκανε άλλη δουλειά.Ζιγκολό σε σινεμά του κέντρου και σε σπίτια. Για να καταλάβεις την τρέλα, έβγαινε και ως τραβεστί στη Συγγρού με ψηλή μπότα και φούστα. "Είναι απόκριες" μου έλεγε, "είμαι καρναβάλι". Τον κοιτούσα στραβά. "Ναι καλά", λέω από μέσα μου, έτσι ξεκίνησαν όλοι. Κι εγώ καρναβάλι είμαι εδώ και 25 χρόνια".

Αποτροπιασμό προκαλεί και η περιγραφή της για συγκεκριμένο περιστατικό που δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα του παιδοκτόνου: "'Εφυγα στη Βουλγαρία γιατί είχε πεθάνει η μάνα μου. Αφησα τον Σάββα στο σπίτι να προσέχει τα σκυλιά μου, την Μπέμπα, ένα μικρό μαλτεζάκι που είχε γεννήσει. Γύρισα και το βρήκα γεμάτο πληγές."Το χτύπησε ένα ποδήλατο" μου λέει. Από τα νεογέννητα έλειπε ένα και μου είπε ότι το πλάκωσαν τα υπόλοιπα και έσκασε. Το μεγάλο σοκ το έπαθα όταν είδα φωτογραφίες με τα κουταβάκια τυλιγμένα με πλαστική μεμβράνη πάνω στο κρεβάτι. Τα είχε σαν σουβλάκια. Νομίζω ήταν έτοιμος να τα βάλει στο φούρνο".

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads