Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Η χειροβομβίδα που είχε κρύψει 87χρονος απο το 1940 ΕΞΕΡΡΑΓΗ σήμερα! [video]

tromaktiko383%2BMay.%2B07%2B18.01.jpg
Μία απίστευτη ιστορία έκανε τον κύκλο της και ολοκληρώθηκε σήμερα στα Τρίκαλα...


Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του trikalaola.gr ένας 87χρονος από το Κοτρώνι του δήμου Πύλης Τρικάλων που απεβίωσε το 2011, είχε κρύψει κάτω από τη στέγη του σπιτιού του που διέμενε, μία χειροβομβίδα από το 1940! Ο παππούς πριν αποβιώσει, ενημέρωσε τα παιδιά του πως κάτω από τη στέγη του σπιτιού, μέσα σε έναν τενεκέ, είχε κρύψει έναν… «βρικόλακα», εννοώντας την χειροβομβίδα.

Τα παιδιά του όμως για διάφορους λόγους, δεν έκαναν καμία ενέργεια να ψάξουν αν πράγματι ο αείμνηστος παππούς είχε κρύψει τον «βρικόλακα». Τώρα όμως, τα παιδιά του αποφάσισαν να ανακαινίσουν το σπίτι, καθώς είναι παλιό και χθες ένα μέλος της οικογένειας, μπήκε στη διαδικασία να δει αν πράγματι αλήθευε αυτό που τους είχε πει ο παππούς.

Έμεινε έκπληκτος αφού όταν ανέβηκε πάνω από το ταβάνι, είδε την χειροβομβίδα εκεί που τους είχε πει ο παππούς.

Χωρίς περιστροφές, η οικογένεια ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και μετά ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα, μέχρι και σήμερα που έγινε η ελεγχόμενη έκρηξη. Σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι που βρισκόταν η χειροβομβίδα, κατέφθασε ειδική ομάδα πυροτεχνουργών, του Σώματος Υλικού Πολέμου που εδρεύει στο Συκούριο Λάρισας, Πυροσβεστικό όχημα, περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πυροτεχνουργοί μετέφεραν με ασφάλεια την παλιά χειροβομβίδα σε απομακρυσμένο σημείο εκτός χωριού, πραγματοποιώντας την ελεγχόμενη έκρηξη, βάζοντας τέλος στην ιστορία της χειροβομβίδας…

Το trikalaola.gr κάλυψε αποκλειστικά το σημερινό συμβάν με βίντεο και φωτογραφίες.


hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads