Τρίτη, 5 Μαΐου 2015
9:00 π.μ.

Αφήνουν λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε η Άννυ - Κλαίνε οι γείτονες για το 4χρονο αγγελούδι

tromaktiko1%2B-%2BCopy.jpg
Πολίτες αφήνουν λίγα λουλούδια στο παράθυρο του υπόγειου διαμερίσματος της Μιχαήλ Βόδα...
όπου δολοφονήθηκε φριχτά η 4χρονη Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι, κλαίνε μπροστά στην κάμερα και λένε πως δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης. Η στυγερή δολοφονία της μικρουλας Αννυ έχει λυγίσει ακόμη και τους πιο σκληρούς. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ίδιος της ο πατέρας την δολοφόνησε, την τεμάχισε και την...μαγείρεψε για να εξαφανίσει τα ίχνη της!

Oι κάτοικοι της Μιχαήλ Βόδα, της αλλοτε αριστοκρατικής συνοικίας της Αθήνας, είναι συγκλονισμένοι. Τα τελευταία χρόνια μπορεί η γειτονιά τους να είχε χάσει την παλιά της αίγλη, να είχε σε μεγάλο βαθμό γκετοποιηθεί, να γίνονται κλοπές και εγκλήματα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Πως ένας τέτοιος άνθρωπος ζούσε αναμεσά τους.

Με δάκρυα στα μάτια, αφήνουν λίγα λουλούδια στο παράθυρο του υπόγειου διαμερίσματος οπου η μικρή βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του πατέρα της.

Ο γείτονας που μένει στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα από το σημείο της δολοφονίας, η μαρτυρία του οποίου βοήθησε πολύ και τις έρευνες της αστυνομίας, ο κύριος Στέφανος Γιάννιος λέει "το παιδί το άκουγα να κλαίει. Δεν αισθάνομαι καλά κι εγώ. Ολος ο κόσμος με αυτο ασχολείται. Οπου και να πας στη γειτονιά αυτό συζητάνε".

Η κυρία Ντίνα, χρόνια κάτοικος της οδού Αλκιβιάδου που βρίσκεται λίγα μέτρα πέρα από την Μιχαήλ Βόδα, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. "Εχω συγκλονιστεί, ποιος δεν έχει συγκλονιστεί από χθες το βράδυ; Μιλάμε για ένα αγγελούδι. Να το σφάξει και να το τεμαχίσει;

hyMBI?d=yIl2AUoC8zA hyMBI?d=qj6IDK7rITs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads

ads